Winkel Zeedijk Zoute

Luc Callant Decoratieteam nodigt u graag uit in een eigen winkel, op de zeedijk in het Zoute. Op deze prachtige locatie stelt Luc Callant u graag alle producten en materialen voor, waarmee gewerkt wordt. U kan er de nieuwste technieken bekijken en advies krijgen van onze specialist.

Gloednieuwe winkel op toplocatie in Knokke

Wanneer u deze zomer een wandeling maakt op de zeedijk van Knokke, neem dan eens een kijkje in de nieuwe winkel van Luc Callant Decoratieteam. Deze winkel werd speciaal ingericht om alle technieken en materialen te tonen, waarmee Luc Callant uw interieurdroom kan realiseren.

Inspiratie en advies

In de winkel op de zeedijk kan u volop inspiratie opdoen, dankzij de materialen en voorbeelden die er in het interieur verwerkt zitten. Bovendien zal dit regelmatig aangepast worden, zodat u steeds weer nieuwe ideeën kan opdoen. Voor al uw vragen en concepten kan u terecht bij onze interieurspecialist, die u met raad en daad zal bijstaan.

Totaalervaring

In de winkel op de zeedijk kan u prachtige materialen bewonderen, zoals exclusieve stoffen, trendy wandbekleding en duurzaam parket. Dit in combinatie met de nieuwst technieken voor vloeren en wanden. Daarnaast ziet u er raamdecoratie in al haar vormen en variaties. Om het totaalconcept compleet te maken kan u er ook klein meubilair kopen. Luc Callant Decoratieteam kan u op deze manier begeleiden van de creatie tot de realisatie van uw interieurconcept.

Praktisch

Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen in de winkel op volgend adres:

Zeedijk 782
8300 Knokke-Heist

Wij staan voor u klaar:

van 10h30 tot 18h30
dinsdag en woensdag gesloten

tel +32 50 60 65 68
mob +32 475 28 05 85
contact@luccallant.be