Schilderwerken in Knokke door Luc Callant


Luc Callant en zijn team hebben reeds meer dan 20 jaar ervaring in alle buiten– en binnenschilderwerken. Uw project is dan ook in goede handen bij onze uitstekende vaklui. Zij zorgen voor een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken en een perfecte afwerking. Daarbij werken zij nauwgezet en met respect voor uw woning of zaak. Op die manier is een vlot verloop van de schilderwerken en een schitterend resultaat gegarandeerd.

Ook wat betreft de materialen gaat Luc Callant Decoratieteam absoluut voor kwaliteit. Wij werken alleen met de beste verven, zodat wij u een langdurig resultaat kunnen garanderen, zowel binnen als buiten. Bovendien krijgt u ook advies over nazorg en onderhoud. Daarnaast voert Luc Callant Decoratieteam ook renovatiewerken uit om uw muren, wanden, deuren en plafonds … opnieuw te laten schitteren.

Innoverende technieken

Luc Callant Decoratieteam is een dynamisch bedrijf, dat steeds op zoek gaat naar nieuwe technieken om de projecten van klanten te realiseren. Wij bieden u heel wat mogelijkheden met moderne en innoverende technieken, zoals mortex, beton ciré en tadelakt. Zo vindt u steeds de stijl en afwerking die passen bij uw project. In de showroom kunt u voorbeelden bekijken en staan onze medewerkers u graag te woord om de mogelijkheden, eigenschappen en voordelen van elke techniek met u te bespreken. Uw wensen staan steeds centraal bij de keuze van de techniek, de soort verf en de kleuren. Ons professioneel advies zal u helpen die wensen om te zetten in een stijlvol interieur naar uw smaak.

Op onze website vindt u nog heel wat specifieke informatie en foto’s over binnenschilderwerk en buitenschilderwerk.

Vrijblijvend uw offerte en advies aanvragen


    Inspiratieproject in de kijker.