Parket in Knokke door Luc Callant


Alle vloeren worden in eigen beheer geplaatst en wij werken enkel met streng gecontroleerde parketplaatsers die aan de hoogste eisen moeten voldoen. Zo zorgen wij ervoor dat u een duurzaam resultaat krijgt, waarvan u lang zal kunnen genieten. Wij werken ook graag uw vloeren af met was, olie of lak.

Het is belangrijk uw parket te onderhouden met de bijhorende onderhoudsproducten om uw parketvloer een mooiere en langere levensduur te geven. Voor advies en de juiste producten kan u bij Luc Callant Decoratieteam terecht.

Wanneer er na verloop van tijd toch wat krassen in uw vloer komen of er is schade aan uw parketvloer, dan kan u uw vloer door ons laten renoveren. Herstellen, schuren en opnieuw afwerken van bestaand parket of plankenvloeren wordt door ons met de grootste zorg en respect voor de vloer uitgevoerd. Zo kan uw vloer weer opnieuw schitteren.

KWALITEITSVOLLE PLAATSING EN ONDERHOUD

In Knokke en omgeving is Luc Callant Decoratieteam dé specialist voor parket. Een parketvloer biedt heel wat voordelen. De vloer bestaat uit natuurlijke materialen, hij is daarom aangenaam om op te lopen en geeft een warme sfeer aan uw woning. Parket heeft tevens goede isolerende eigenschappen. Het is ook een zeer duurzaam product met een lange levensduur, bij slijtage kan parket eenvoudig gerenoveerd worden. Parket past in vrijwel elke stijl en kan in elk huis geplaatst worden, want er is een grote keuze in de houtsoorten en er bestaan ook heel wat verschillende types van parket.

 U kan bij ons terecht voor:

  • Parketvloeren massief gelijmd of traditioneel geplaatst
  • Meerlaags samengesteld parket
  • Plankenvloeren
  • Fineerparket
  • Laminaat
  • Bekleden van houten en betonnen trappen
  • Houten terrassen

Vrijblijvend uw offerte en advies aanvragen


    Inspiratieproject in de kijker.