Luc Callant Decoratieteam heeft nu ook een actieve Pinterestpagina. U vindt er een ideale aanvulling op de informatie die u op de website vindt. Voor elke dienst van Luc Callant Decoratieteam vindt u een inspiratiebord: parket, schilderwerken binnnen en buiten, raamdecoratie, beton ciré/mortex, tapijten en karpetten en behangwerken. Zo krijgt u een idee van de mogelijkheden van alle producten en technieken en kan u heel wat voorbeelden van interieurs bekijken. Bovendien kan u de pins ook bekijken gegroepeerd op kamer. Zoekt u bijvoorbeeld leuke ideeën voor de inrichting van uw slaapkamer, neem dan een kijkje op het bord slaapkamer. Daar kan u vergelijken hoe slaapkamers met parket of vast tapijt, geschilderd of behangen en met overgordijnen of vouwgordijnen eruit zien.

Volg nu onze pagina of één van onze borden en vindt de inspiratie die u zoekt!

Luc Callant Decoratieteam heeft een jarenlange ervaring in schilderwerken binnen en buiten en is ook gespecialiseerd in enkele bijzondere technieken. Vanaf heden vindt u dan ook meer informatie op de website over beton ciré, ook wel mortex genoemd. Dit product is een soort stuc om wanden, vloeren en oppervlakken mee te bekleden en het geeft een unieke look aan uw ruimte. Het is waterbestendig en naadloos, waardoor het ook zeer geschikt is voor keukens en badkamers. U kan dus ook een aanrecht, wastafel of inloopdouche in mortex laten uitvoeren. Lees hier meer over dit interessante product.

De nieuwe collecties raamdecoratie en karpetten zijn binnen bij Luc Callant Decoratieteam! Zowel in raamdecoratie als karpetten hebben wij een uitgebreide collectie met verschillende topmerken. Kom gerust eens kijken in onze showroom naar de verschillende stoffen en materialen. Het is belangrijk dat u een type raamdecoratie of vloerbekleding kiest dat past bij uw interieur en uw wensen. Onze professionele decorateurs zullen u daar graag advies bij geven en u allerlei stalen laten zien. Ondertussen kan u genieten van een kopje koffie of een frisdrankje.

Op 14 september wordt voor de eerste maal een “Open Walletje”-dag georganiseerd, waarop u met een golfkarretje of toeristisch treintje de bedrijven van bedrijventerrein ’t Walletje kunt ontdekken. Zij stellen graag hun deuren voor u open en laten u kennismaken met hun bedrijf en producten. Ook bij ons bent u uiteraard van harte welkom! Laat u verwennen met een drankje en maak kennis met de werking van ons bedrijf en onze waaier aan diensten en producten.

Bovendien zijn er heel wat randanimaties voorzien en kunt u deelnemen aan een wedstrijd en zo een helikoptervlucht winnen! Mis dus zeker niet deze kans om ’t Walletje en Luc Callant Decoratieteam op een unieke manier te leren kennen.

Open Walletje – Bedrijventerrein ’t Walletje, Knokke-Heist – 10h-17h